Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken
  1. Home
  2. Wat is het?

Wat is het?

 

Jus de veau is een gereduceerde bouillon, en wordt de ‘moeder der bruine sauzen’ genoemd. Het wordt gemaakt van geroosterde kalfsbotten en een bouquet garni.

Deze ingrediënten worden liefdevol ingekookt tot een heldere en smaakvolle saus, en vormt een basis die past bij verschillende vleessoorten en gerechten. Het is vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

ONZE MISSIE

Wij vinden dat iedereen thuis óók als een chef moeten kunnen koken: een goede jus is hierbij een belangrijk ingredient.

PERFECTE JUS

Onze jus de veau is eenvoudig in gebruik, barst van karakter en maakt ieder gerecht nog lekkerder!

SNEL OP TAFEL

Onze jus de veau is eenvoudig in gebruik, barst van karakter en maakt ieder gerecht nog lekkerder!

NOOIT MEER AANLENGEN

Geen water nodig: onze jus is klaar voor gebruik. Zo kun je nóg sneller aan tafel, eet smakelijk!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »